Sağlık Bakanlığı’nın yeniden sözleşme yaparak kente sağlık il müdürü ataması beklenirken, görev süresi iki gün önce sona eren Sobacı’nın yeniden il müdürlüğüne talip olduğu öğrenildi. Sağlık camiasında il müdürlüğü için Dr. Arif Pilgir’in ismi de konuşuluyor.

YEREL SİYASETİN GÖRÜŞÜ ALINIYOR

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne atanan Başhekim belli oldu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne atanan Başhekim belli oldu

İktidarın yerel temsilcilerinin sağlık il müdürlüğü için Sağlık Bakanlığı nezdinde isim önerilerinin alındığı belirtilirken, mevcut başkanlarının sözleşme sürelerinin ise 2024 Şubat ayına kadar devam ettiği öğrenildi.

Ömer Sobacı’nın sözleşme süresinin dolması nedeniyle sürecin yeni atama yapılana kadar vekaletle yürütüleceği belirtiliyor.

ZİYARETTE ESKİ HASTANE KONUŞULDU

Öte yandan AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay ve MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, dün Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yı ziyaret etti.

AHLATCI PAYLAŞIM YAPTI

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, ziyarete ilişkin paylaşımında, “Bakanımızın bize gösterdiği ilgi ve misafirperverliği için minnettarız. Çorum'umuzun daha sağlıklı bir geleceğe kavuşması için AK Parti olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz. Sizlerin desteği ve güveniyle, Çorum'u daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza inancımız tamdır. Bizim için her zaman önemlisiniz.” ifadelerine yer verdi.(Habercim 19)

Editör: Ceren Yıldız